Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@12:30:56 GMT

«نجلا» چطور تمام می شود؟

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۶۶۲۴

«نجلا» چطور تمام می شود؟

سریال «نجلا» که پخش آن در نوروز آغاز شد و در ایام رمضان ادامه پیدا کرد، همچنان در حال ساخت است؛ با این همه تهیه کننده از پایان ساخت این مجموعه تلویزیونی در نهم اردیبهشت ماه خبر داده است.

به گزارش قدس آنلاین، سعید سعدی، درباره نحوه پایان بندی سریال «نجلا» تاکید کرد: به دنبال سرهم بندی کردن نیستیم و سعی می کنیم مخاطب را راضی نگه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در پاسخ به اینکه آیا پخش «نجلا» با حذفیاتی از سوی تلویزیون روبه رو شد؟ اظهار کرد: با توجه به چارچوب تولیدات سیما، طبق ضوابط «نجلا» را ساختیم و به همین دلیل مشکلی در پخش نداشتیم و همه ی بخش ها به پخش رسید اما خود ما برای تند کردن ریتم کار تغییراتی داشتیم تا به آنچه که مطلوب تر است برسیم. در واقع در تدوین به دنبال این بودیم که ریتم کار را تندتر و قابل قبول تر اجرا کنیم و به اصلاح آب نبندیم.  

سعدی در ادامه پایان پخش سریال را همزمان با عید فطر عنوان کرد و گفت: «نجلا» در ۳۵ تا ۳۶ قسمت به پایان خواهد رسید.

این تهیه کننده در ادامه درباره ی واکنش ها به تغییر بازیگر «نجلا» نیز اظهار کرد: در هر صورت چون سارا رسول زاده سر کار آقای ایرج راد بودند، نتوانستند با ما همکاری داشته باشند و دلیل دیگری جز این نبود و خانم دهقانی توانستند به لطف خدا از پس نقش بربیایند و لطمه آنچنانی به کار نخورد. در ارتباط با گریم بازیگر نیز به هر حال معذوریت هایی در کار بود و باید لحاظ می کردیم و در چارچوب ضوابط سیما عمل می کردیم.

سعدی در پایان از دشواری های ساخت این مجموعه در دوران کرونا نیز گفت و توضیح داد: «نجلا» سریال پُر پروداکشنی بود و در هفت الی هشت شهرستان کار را پیش بردیم. به دلیل اینکه بتوانیم تصویر را با واقعیت منطبق کنیم، کار را در شادگان، اهواز، آبادان، خرمشهر، همدان، انزلی، اروندکنار، کرج و تهران تولید کردیم و این مساله بر سختی های کار می افزود.

وی در پایان با بیان اینکه ساخت «نجلا» حدود ۱۰ ماه به طول انجامید، گفت:  در دوران کرونا هم سختی هایی وجود داشت اما توقفی در کارمان نداشتیم و با رعایت پروتکل ها به مشکلی برنخوردیم؛ البته برخی بازیگران و عوامل به کرونا مبتلا شدند ولی به واسطه ی کرونا توقفی در ساخت نداشتیم.

سریال «نجلا ۲» هر شب ساعت ۲۰ از شبکه سه پخش می شود و تکرار آن ساعت های ۱۰ و ۱۵:۳۰ روز بعد خواهد بود.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سریال نجلا سعید سعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۶۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟

آفتاب‌‌نیوز :

صفحه اینستاگرامی «صبح سینما» در نقد کیفیت نازل فصول جدید «نون خ» و «زیرخاکی» نوشت: فصل بندی در تمام دنیا شیوه رایجی است. سازندگان یا در ابتدا نقشه راه یک روایت را در چند فصل آماده دارند یا با توجه به اقبال مخاطب مسیری را برای ادامه قصه باز می‌کنند. در سریال‌های کمدی نیز با توجه به اقبال مخاطب فصل‌های بعدی با اتاق فکری مجرب و گروه نویسنگدان خلاق طراحی می‌شود. اما گویا در صدا و سیما فصل بندی و ساخت ادامه یک سریال به چیز‌های دیگری بستگی دارد و در یک لیگ دیگر بازی می‌کنند. مدت‌هاست دیگر نه قصه مهم است و نه لزوم ساخت ادامه آن؛ همین که دوستان هر سال دور هم جمع شوند و یک «چیزی» به نام فصل چندم سر هم کنند کفایت می‌کند. سعید آقاخانی و پژمان جمشیدی هم هستند.

قبول که می‌شود در سریال‌های کمدی پیوستگی را فراموش کرد، اما آیا نباید یک مجموعه ۱۵ قسمتی هدف و قصه‌ای برای ساخت داشته باشد؟ تا کی باید روی موج موفقیت گذشته سوار شد؟ بعضا دیده شده دوست نویسنده تکه‌های بامزه سریال‌های پر مخاطب گذشته همچون «شب‌های برره»، «پایتخت»، «باغ مظفر» و... وصله می‌کند و یک کپی دست چندم و در مواردی درنیامده از آن را به دل قصه‌اش راه می‌دهد.

مخاطب هیچ سکوت می‌کند و گاه تحمل؛ خودتان دلتان برای چیزی که می‌سازید نمی‌سوزد؟ تا کجا می‌خواهید از اعتبار گذشته خرج کنید؟ اگر نمی‌توانید یا نمی‌شود به سراغ کار تازه بروید شاید نتیجه بهتری هم برای شما داشته باشد و هم مخاطب.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکوهای ایرانی 
  • کار تن‌هاخ در یونایتد با اخراج رونالدو تمام شد!
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • زیباترین شعر‌ها از شاعران بزرگ و معاصر درباره معلم به مناسبت روز معلم
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی